Изработка на целева страница

Изработка на целева страница за нов продукт, предстоящо мероприятие, нова услуга.

Какво е целева страница?

Целева страница - за някой е по-разпознаваема като landing page

Тя представлява самостоятелно създадена уеб страница с една единствена цел да убеди посетителя ѝ да действа – да се регистрира за събитие, да си поръча продукта или услугата, да изтегли приложение и да го изпробва безплатно за определен период от време, да бъде представен нов продукт с опция за предварителна заявка за поръчка.

Изработка на целева страница е най-използваният метод за бързо представяне на нов продукт, нова услуга или предстоящо събитие. Това е така защото целевата страница отключва целия арсенал от дигитални възможности за достигане до максимален брой хора, за много кратко време.

Как посетителя попада на целевата страница?

Посетителят (потенциалният клиент) достига до целевата страница, след като кликне върху детайл, "екшън" бутон, рекламно изображение в newsletter или просто върху текстови линк част от e-mail съобщение, sms, viber, онлайн публикация, рекламен банер, пост в социални мрежи, при търсене в Google .

Предимства на целевата страница

Какви целеви страници изработваме

Всички целеви страници се създават с индивидуален дизайн по задание на клиента. Страницата се изгражда чрез статичен специално писан код, с цел максимално бързо зареждане и по-висока степен на достъпност на страницата, дори и за места с по-слаба Интернет връзка.

Цена за изработка на лендинг пейдж

    Данни за фирмата

     

    Техническа информация