Алтернативен сайт

Специализирана агенция за уеб и графичен дизайн, маркетинг и реклама

Алтернативен сайт - Кои сме ние?

Алтернативен сайт е специализирана агенция за уеб и графичен дизайн, маркетинг и реклама позиционирана в град София. Агенцията успешно и устойчиво развива своята дейност от 2014 година на българския пазар.  Към настоящият момент агенцията предлага над 50 вида специализирани услуги в четири основни области: уеб дизайн, графичен дизайн, маркетинг и реклама.

За кого са подходящи услугите които предлагаме?
За всички компании (стартиращи, малки, средни и големи), за които е важно техните брандове и бизнес услуги да бъдат представени авторитетно, информацията за тях да бъде достъпна - лесно откриваема и потребителски разбираема за крайни клиенти и бизнес партньори.

Какво най-често казват клиентите за нас?
Да се работи с екипа на Алтернативен сайт е лесно и удоволствие, за всеки проект и заложените в него цели, екипа предлага индивидуален подход и допълнителни възможности за избор. Вниманието към детайла не е условие или изискване към екипа на агенцията, то представлява задължителен стандарт за тях. Алтернативен сайт винаги  предоставя най-добрата услуга за своите клиенти, а допълнителните възможности за избор, които предоставят на клиента са основна част от ключовите конкурентни предимства на агенцията.


Алтернативен сайт - бърза статистика за нашият опит.