МОНИТОРИНГ НА УЕБ САЙТ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МОНИТОРИНГА НА УЕБ САЙТ?

Мониторинг на уеб сайт е специализирана услуга, чрез която вие ежемесечно получавате изключително полезна информация относно: техническото състояние, степента на SEO развитие,  нивото на онлайн конкурентност, чрез проследяване на генерирания от определени ключови думи общ органичен и платен (чрез реклама) трафик разпределен между вас и вашите конкурентни.

Винаги сте информирани кога и как вашите конкуренти привличат повече онлайн трафик към себе си.

Ще имате ясна представа за това - кога, къде и какво трябва да направите за да бъдете част от лидерите в онлайн конкурентната надпревара.

Какви са ползите от услугата мониторинг на уеб сайт?

  • Гарантира качествено онлайн присъствие на уеб сайта.
  • Висока онлайн конкурентност на сайта.
  • По-добра измеримост на рекламните кампании.
  •  Дава информация за интереса и поведението на потребителите ви в уеб сайта.
  • Бързо откриване и решаване на проблеми в сайта.
  • Проследяване на ключови думи и класирането на уеб сайта по тях.
  • Оптимизиране на разходите за онлайн реклама.

Какво включва услугата мониторинг на сайт

ДА СИ ТОП ЛИДЕР ОНЛАЙН Е ВИСОКА ЦЕЛ!

Да си сред топ конкурентите в онлайн средата е висока цел и за да постигнеш тази цел ти трябва да бъдеш няколко крачки преди останалите конкуренти. Това означава да си добре информиран!

Да познаваш своите предимства, недостатъци и потенциални възможности които можеш да използваш. Да подобриш онлайн присъствието си. Да си добре запознат с  онлайн поведението и навиците на клиентите и потенциалните си клиенти.

Много добре да познаваш своите онлайн конкуренти. Как те използват онлайн възможностите, за да привличат повече онлайн трафик към себе си. Какви стратегии и  онлайн комуникационни канали използват.

 

КОГАТО СИ ПО-ДОБРЕ ИНФОРМИРАН ИМАШ ПО-ГОЛЯМО ПРЕДИМСТВО И ВЪЗМОЖНОСТИ !

Когато вече разполагаш с информацията, получена от услугата мониторинг на уеб сайт имаш незаменимо  предимство и потенциална стратегия за това как да постигнеш да си сред лидерите в онлайн конкурентната надпревара.