Поддръжка на уеб сайт

Защо поддръжка на уеб сайт?

Професионалната поддръжка на уеб сайт е важна услуга за всеки бизнес или организация, които имат онлайн присъствие. Тя включва множество дейности, които помагат за поддържането на уеб сайта функциониращ и актуален. Доверявайки се на нашите екипи от професионалисти, специализирани в различни области като уеб дизайн, разработка на софтуер, техническа поддръжка,  SEO оптимизация и дигитален маркетинг. Вие си осигурявате незаменим партньор, който ще помогне на бизнеса ви да: привлечете повече клиенти, ще се увеличат конверсиите и ще подобрят потребителското изживяване.

Ето някои от основните аспекти на професионалната поддръжка на уеб сайт:

 

  1. Актуализация на съдържанието в уеб сайта: Поддръжката на уеб сайт включва актуализиране на текстово съдържание, снимки, добавяне на нови страници (с услуги или статии) или изтриване на неактуално съдържание. Това помага за поддържането на сайта актуален и релевантен за потребителите.

2. Техническа поддръжка на уеб сайт: Техническата поддръжка включва осигуряване на непрекъснато функциониране на уеб сайта. Това включва проверка на работоспособността на сайта, отстраняване на технически проблеми като смущения или грешки в кода, резервно копиране и възстановяване на данни.

3. Оптимизиране за търсачки (SEO): Поддръжката на уеб сайт включва и оптимизация за търсачки, което помага за подобряване на видимостта на сайта в резултатите на търсачките. Оптимизирането на добавеното ново съдържание е важна част от общата поддръжка на уеб сайта. Това дава възможност на потребителя да достигне до най- новото съдържание, чрез стандартно търсене по определени ключови думи.

4. Актуализация на софтуера: Поддръжката на уеб сайта включва и актуализиране на специализирания потребителски софтуер, използван за управление на съдържанието в сайта. Този софтуер е по-известен, като система за управление на съдържанието (CMS).  Тази система освен, че управлява съдържанието тя помага и за поддържане на сайта сигурен и защитен от потенциални заплахи като хакери или злонамерени атаки.

Тези са само някои от основните аспекти на професионалната поддръжка на уеб сайт. Всеки клиент има различни потребности свързани с поддържането на своя уеб сайт. Ние като специализирана агенция  предлагаме индивидуален подход, чрез който целим да удовлетворим тези потребности на клиента, както и да осигурим различни финансово достъпен за клиента пакетен абонамент или еднократни услуги чрез които клиента да има възможност да разреши конкретни проблеми.

Колко струва поддръжката на уеб сайт?

👉 Цена за поддръжка на сайт.