Добавяне на функционалности

Добавяне на нови функционалности в уеб сайта

Инсталация и настройка на нови модули

Използването на допълнителни модули за подобряване на потребителското изживяване, подобряване на визуалното представяне и структуриране на съдържанието са неизменна част от развитието на един уеб сайт. Използването на допълнителни модули за организиране и планиране на дейности, като запазване на час, регистрация и запазване на място за мероприятие, заплащането на билети са част от най използваните онлайн функционалности.

Създаване на индивидуални функционалности

Много компании създават индивидуални функционалности в своите уеб сайтове с цел да оптимизират работните процеси, като спестяват време.

Такива например са онлайн калкулаторите, специфичните форми за подаване на заявки, формите за генериране на полезно съдържание и други специфични функции полезни за конкретния вид бизнес и потребители. 

Цена за надграждане на уеб сайта с нови функционалности

За да получите ценова оферта за надграждане на вашият уеб сайт, чрез инсталация и настройка на допълнителни модули или чрез индивидуално създаване (уеб програмиране) на нови функционалности е необходимо да ни изпратите конкретно запитване и подробно описание на желаните от вас функционалности. В отговор от наша страна ще ви предоставим всички потенциални възможности за избор на ценови варианти и срокове за изпълнение.